ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

 
Στην Εταιρεία ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ αγοράζουμε και στοκάρουμε έγκαιρα σε κλειστές αποθήκες όλων των ειδών τα ξύλα ώστε να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και να φτάνουν σε εσάς ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ.

Διαθέτουμε διαφορετικούς τρόπους παράδοσης και μεταφοράς για κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες .

Όλα τα ξύλα είναι ελληνικής προέλευσης από Κρήτη, Εύβοια, Πελοπόννησο και Β. Ελλάδα. Τα διαθέτουμε κομμένα μεγάλα ή μικρά για τζάκι και σόμπα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε σε τσουβάλια είτε σε κυβικό μέτρο.

Συνδυάστε τα μεταξύ τους με λίγο προσάναμα δαδί ( 5€ ) απο τη καρδιά του πεύκου για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
Οξιά
 
 
 

Οξιά

 
* 110€ / κυβικό
 
 
 
ΞΥΛΑ ΟΞΙΑ: Μαλακό και ελαφρύ ξύλο ανάβει εύκολα χωρίς σκασίματα κάνει δυνατή φλόγα και αφήνει στάχτη . Προτείνεται να συνδυάζεται με σκληρά ξύλα διότι η έντονη φλόγα της οξιάς έχει μικρή διάρκεια καύσης αλλά και γιατί βοηθάει τα υπόλοιπα να ανάψουν.
 
*ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 
 
 
 
 
Δρυς
 
 
 

Δρυς

 
* 120€ / κυβικό
 
 
 
ΞΥΛΑ ΔΡΥΣ (βελανιδιά) επίσης απο τα πλέον δημοφιλή καυσόξυλα στη χώρα μας του οποίου η καύση του μοιάζει πολύ με της ελιάς.Είναι βαρύ και πυκνό ξύλο γι αυτό το λόγο αργεί να ανάψει και καίγεται αργά κάνοντας όπως λέμε κάρβουνο και όχι στάχτη, έχει ήπια φλογα και πόλυ μεγάλη διάρκεια καύσης.
 
*ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
 
 
 
 
 
Ελιά
 
 
 

Ελιά

 
* 120€ / κυβικό
Τσουβάλι μεγάλο 12€
 
 
 
ΞΥΛΑ ΕΛΙΑ είναι η νούμερο ένα επιλογή για το τζάκι καίγεται αργά λόγω του λαδιού που εμπεριέχει κάνει μέτρια φλόγα με μια ευχάριστη μυρωδία στο χώρο ενώ έχει εξαιρετική θερμογόνο δύναμη.Σημαντικό πλεονέκτημα ότι καίγεται και η ρίζα του δέντρου ακόμη πιο αργά και σταθερά προσφέροντας περισσότερη οικονομία ενώ τα κλαδέματα που προκύπτουν κάνουν καλό προσάναμα.
 
 
 
 
 
Πεύκο
 
 
 

Πεύκο

 
* 100€ / κυβικό
Τσουβάλι μικρό 6€
 
 
 
ΞΥΛΑ ΠΕΥΚΟ: Ίσως το πιο διαδεδομένο καυσόξυλο στη χώρα μας το οποίο βρίσκουμε σε αφθονία. Λόγω της περιεκτικότητας του σε ρετσίνι ανάβει πολύ εύκολα και κάνει δυνατή φλόγα με μικρή όμως διάρκεια καύσης γι αυτό προτείνεται για βοήθημα σε σκληρότερα ξύλα.
Δεν προτείνεται για σόμπες.
 
 
 
 
* Για μικρές αποστάσεις με παρκάρισμα σε πυλωτή δεν υπάρχει έξτρα χρέωση.
Ανέβασμα με ασανσερ και τοποθέτηση σε μπαλκόνι χρέωνεται 10€ .
Για σκάλες και δυσπρόσιτες περιοχές κατόπιν συννενόησης.
 
 

ΠΕΛΛΕΤ

 
 
A1 EN PELLET ελληνικής προέλευσης και παραγωγής με χαμηλό ποσοστό στάχτης και υψηλή θερμογόνο δύναμη σακί 15 κιλών .